Midzomerconcert 11 juni 2022


 
Krimpen aan den IJssel, 31 mei 2022

Aan onze relaties,

Het 4e Midzomeravondconcert, georganiseerd door Stichting IJsseldijkkerkconcerten en Muziekvereniging Concordia zal op zaterdagavond 11 juni 2022 in de tuin van de IJsseldijkkerk plaatsvinden. Deze twee culturele organisaties zijn met steun van het Krimpense gemeentebestuur en diverse sponsoren, na twee jaar van onderbreking, in staat deze traditie in Krimpen aan den IJssel weer met enthousiasme voort te zetten.

Tijdens dit concert zullen mezzo-sopraan Marjolein Niels en saxofonist Raymond Maasland soleren. Op het programma staan voor het concertorkest o.a. de Jupiter Hymne uit de Planets van Gustav Holst en de variaties voor hobo van Rymsky Korsakov, gearrangeerd door Jan Nellestijn voor sopraan-saxofoon. Marjolein zingt met orkestbegeleiding liederen van Gustav Mahler en Antonin Dvorak. Alles onder de bezielende leiding van Rob Sloekers.

Het concert begint om 20.30 uur en duurt tot 22.00 uur, waarna in de kerk een drankje kan worden genuttigd. De toegang is gratis en er zijn zitplaatsen voor het altijd talrijke publiek geregeld. Bij slecht weer zal het concert worden verplaatst naar de aula van het nabijgelegen Krimpenerwaard College.

We nodigen je als relatie van onze samenwerkende organisaties van harte uit dit unieke tuinconcert bij te wonen.

Ries Jansen,
Namens Concordia
Huib Neven,Namens Stichting IJsseldijkkerkconcerten
Tel. 0180 520017 of 0621280940
e-mail: info@ijsseldijkkerkconcerten.nl


Eerst volgende activiteiten:

Contactinformatie
Muziekvereniging Concordia
De Tuyter
Nachtegaalstraat 8,
2922 VL Krimpen a/d IJssel

Voor meer informatie:
Kijk op onze contactpagina