Fanfare


Het fanfareorkest, wat uitkomt in de 1e divisie, telt momenteel zo'n 45 enthousiaste leden en staat vanaf september 2011 onder leiding van dirigent Rob Sloekers. De sfeer binnen het fanfareorkest laat zich kenmerken door een actieve gedreven repetitie, waarbij de gezelligheid niet uit het oog verloren wordt. Het fanfareorkest verleent haar medewerking aan evenementen binnen Krimpen aan den IJssel, zoals Koninginnedag en de nationale Dodenherdenking.

Daarnaast verzorgt het fanfareorkest, samen met de Melody en Percussionband, de muzikale omlijsting van tewaterlatingen bij scheepswerf IHC Krimpen. Naast deze jaarlijks terugkerende activiteiten worden er ook 2 à 3 uitwisselingsconcerten georganiseerd. 

Dirigent Rob Sloekers (1970) zette zijn eerste muzikale stappen bij de plaatselijke muziekvereniging te Standdaarbuiten (N-Br). Op jonge leeftijd begon hij zijn studie aan het Conservatorium te Den Haag en vervolgde deze aan het Conservatorium te Rotterdam. Rob is afgestudeerd aan het Conservatorium te Rotterdam voor Ha-Fa directie en als docerend musicus Trompet. Hij volgde een Management opleiding voor Culturele Instellingen (MCI) aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij is als Orkestmanager-trompettist verbonden aan het Fanfarekorps Koninklijke Landmacht ‘Bereden Wapens’ (1996 – heden). Rob bezoekt met zijn orkesten met regelmaat de landelijke concertconcoursen. Hij vierde promotie met FCO, Bosschenhoofd (tevens groene wimpel in 1997), Symphonia Hoogblokland (1996 en 1999) en KNA Schijf (2010). Rob dirigeert naast Concordia Krimpen ad IJssel, het A-orkest van Harmonie Orkest Roosendaal (HOR).

Eerst volgende activiteiten:

Contactinformatie
Muziekvereniging Concordia
De Tuyter
Nachtegaalstraat 8,
2922 VL Krimpen a/d IJssel

Voor meer informatie:
Kijk op onze contactpagina